Godt humør og kaninprat! :)

Heia alle sammen! 

I dag er jeg i et fantastisk humør. Lenge siden jeg har vært det må jeg si. Sitter her å smågliser med meg selv.. hehe... 

I kveld skal jeg ta tak i meg selv og få klippet ferdig kaningutten min! 
Har bare rompa og imellom bena igjen. Han må klippes fordi han har en pels som vokser og vokser hele tiden. Og den er veldig lettflokete. 

Her er jeg og Fløffy.... 
Søteste gutten. Snill og grei er han også. Mor sin besteste venn <3 Ubeskrivelig glad i disse dyra mine... 
 Her er et bilde av Fløffy fra sommern i fjor. Nyklippet der.. hehe, han ser nå litt merkelig ut. Men gu så godt det er å få av seg all den ekle pelsen. 
Han bruker å være så glad og munter når han blir nakenkanin.... :) 
Var for noen år siden hos veterinæren og fikk han barbert/klippet... Men veterinæren sa til meg at klippe kunne jeg gjøre selv. Og siden da har jeg gjort det. Er vel noen år siden det! 
De første gangene jeg klippen han så må jeg erlig si at jeg var ganske så nervøs. Livredd for å klippe han i skinnet eller av halen eller noe. Men har ikke (bank i bordet) til i dag klippet i skinnet eller feil. =) Det er jeg litt stolt av! 

Har du kanin så anbefaler jeg det å melde deg inn i gruppa den store kaninboka på facebook. Herlig kaningruppe med masse fine folk og kaniner. 

*skal ta mere kaninprat en annen dag* 

Når jeg har klippet han ferdig skal jeg gjøre rent til han. Så det i sta at det trengtes. Ikke at det var SÅ skittent der, men rydde litt rundt, tømme doet hannes og koste gulvet! :) 
Han har en binge han bor i nå. 
*:)* 

Vet ikke hvorfor jeg er i så godt humør i dag. Det er ikke været, for det er overskyet og dritt. 
 

Ønsker dere en fin fin kveld! :) 

-Carro

 

#kanin #kaniner #godthumør #dyr #kjæledyr 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

carolinemari89

carolinemari89

27, Tromsø

Som passelig normal kjærring! Liker dyr, mat og foto....

Kategorier

Arkiv

hits #header { background-color: #FFFFFF; height: 236px; margin-left: auto; margin-right: auto; width: 600px; <---------------- SÅNN! } #wrapper { background-color: #FFEFFC; margin-left: auto; margin-right: auto; width: 600px; <------------------------ SÅNN! } #footer { background-color: #FFFFFF; margin-left: auto; margin-right: auto; width: 600px; <--------------- SÅNN! }